Семеен хотел „Анели”**

Семеен хотел „Анели”**

Описание

Клубот се наоѓа во идеалниот центар Сандански, веднаш до градскиот плоштад

Член на: СХТТ – Сандански

Хотелски дел: 8 двокреветни соби и 6 апартмани;

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi

Барови:

24-часовен класичен ресторан
Таверна

Удобства

Развлечения