Семеен хотел „Авис”***

Семеен хотел „Авис”***

Описание

Хотел Авис е лоциран во паркот Сандански, во близина на реката Санданска Бистрица.

Член на: CHRT – Сандански

Хотелски дел: 12 двокреветни соби и 2 апартмани;

Капацитети: фитнес, панорамски покрив тераса, безбедно, Wi-Fi;

Барови:

Класичен ресторан

Удобства

Развлечения