Рожена***

Рожена***

Описание

Комплексот “Рогена” се наоѓа во селото Рожен во близина на манастирот Рожен.

Хотелски дел: 10 двокреветни соби, 8 трокреветни и 2 апартмани;

Капацитети: отворен базен (сезонски), сауна, велнес центар, фитнес, турска / парна бања, паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения