РАНЧ “ФЕТА“

РАНЧ “ФЕТА“

Описание

Славчо Малиновски

Беровско езеро

тел.+389/ 33/472 965 +389/70 309 871

Оддалечена на само петстотини метри од Беровско Езеро сместена во борова шума се наоѓа оваа вила која може да ви понуди незаборавен одмор. Вилата нуди сместување на седум лица или една трокреветна и деве двокреветни соби сместени на прв и втор спрат.Заедничката кујна и фурната овозможуваат спремање на локални специјалитети, во кои ќе уживате во мирната средина и чистиот воздух кој ве опкружува.

Удобства

Развлечения