При Стамена**

При Стамена**

Описание

Куќа за гости “Во Стамени” се наоѓа по Римскиот мост, веднаш до реката Мелник и собите имаат прекрасен поглед на песочните пирамиди.

Хотелска единица: 3 двокреветни, 3 трокреветни соби, 1 апартман

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Удобства

Развлечения