“НЕГРЕВСКА КУЌА“

“НЕГРЕВСКА КУЌА“

Описание

Виктор Поповски

Ул„Задарска“ бб Берово

тел. +389/070 213 722

Негревска куќа се наоѓа во близина на Градскиот пазар и Автобуската станица во Берово. Има капацитет за сместување на вкупно четири лица во две двокреветни соби на поткровје. Собите имаат сопствена бања и телевизор. Посетителите може да го користат дворот за престој на чист воздух и рекреација.

По предходна најава и договор со сопственикот, може да се организираат еднодневни прошетки во планина со ручек и дегустација на локални производи на бачило.

Удобства

Развлечения