Мотел „Рожен”*

Мотел „Рожен”*

Описание

Мотел се наоѓа во селото со истото име и во подножјето на Рожен манастирот.

Хотелски дел: 6 двокреветни соби;

Карактеристики: Wi-Fi;

Барови:

Ресторан со летна градина

Удобства

Развлечения