Мотел „Прим”***

Мотел „Прим”***

Описание

Хотелот се наоѓа во прекрасна и тивка локација, во близина на горниот дел од градскиот парк и реката Санданска Бистрица.

Хотелска единица: 4 еднокреветни соби, 8 двокреветни, 3 трокреветни и 2 апартмани;

Капацитети: отворен мал базен, джакузи, сауна, фитнес, еко и велосипед, велосипеди.

Спорт: Пасишта со димензии 110/75 метри за професионални фудбалски тимови

Барови:

Prim.
Летната градина со скара, сместена на бреговите на реката Санданска Бистрица.

Удобства

Развлечения