МОТЕЛ ЛОВЕН ДОМ

МОТЕЛ ЛОВЕН ДОМ

Описание

ул.Туристичка б.б

Пашовски Михаил

тел. +389 33 470 454

Сo панорамски поглед на градот Берово на 350м од центарот е сместен Ловниот дом. Местопложбата покрај прекрасниот видик, овозможува и спортски активности како планинарење и шетање во блиската шума. Објектот поседува земјено тениско игралиште и надворешна пространа тераса. Во ресторанот кој е составен дел на објектот може да се добијат сите видови на храна. На располагање се два апартмани и две двокреветни соби со телевизор и телефон.

Удобства

Развлечения