Мотел „Едиа”***

Мотел „Едиа”***

Описание

Хотелот е поставен меѓу вековните дрвја, во близина на градскиот парк и реката Санданска Бистрица.

Хотелски дел: 13 двокреветни соби, 3 апартмани и 7 ВИП апартмани

Капацитети: отворен базен со хидро масажа, парна бања, сауна, кошаркарски терен, отворено и затворен игралиште, Wi-Fi

Барови:

Ресторан “Едида градина” се наоѓа на реката Санданска Бистрица.

Приватни соби

Удобства

Развлечения