Марио**

Марио**

Описание

Марио Хотелот се наоѓа во централниот дел на градот Мелник.

Хотелски дел: 4 двокреветни и 3 трокреветни соби;

Карактеристики: мини маркет, Wi-Fi;

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения