Лумпарова къща*

Лумпарова къща*

Описание

Куќата Ламбарова се наоѓа во подножјето на Мелничката пирамида и е споменик на културата. Во минатото, тоа беше типична богата куќа Мелник – со обоени ѕидови и прозорци со витражни прозорци, населени со неколку генерации на семејството Лумпаров. Денес таа е обновена во неговата оригинална форма.

Хотелска единица: 3 трокреветни и 3 двокреветни соби

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi

Барови:

Механа вратена во автентичен и средновековен стил.
Винарската визба ископала и влегувала 20 метри во песочната пирамида

Удобства

Развлечения