КУЌА “ЦЕНТАР – МАЈОРЕ“

КУЌА “ЦЕНТАР – МАЈОРЕ“

Описание

ул. Цветан Димов бр. 6

Кацарски Тодорчо

тел. +389 33/471 378; +389 70/706 160

Куќата се наоѓа во центарот на градот и поседува 8 легла сместени на првиот спрат. Куќата располага со заедничка добро опремена мини кујна, заедничка бања и телевизор во секоја соба. Во непосредна близина на куќата се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за пријатен престој на вас и вашето семејство.

Удобства

Развлечения