КУЌА “ТОКИ“

КУЌА “ТОКИ“

Описание

ул. Маршал Тито бр.117

Берово

Пехчевска Тодорка

тел. +389/33/471 763

На само 50 метри од центарот на градот наспроти ресторан Мрс се наоѓаат соби за сместување. Ќуќата расплага со една четирикреветна и една трокреветна соба, дневен простор со ТВ, заедничка кујна и заедничко купатило кои се наоѓаат на втор спрат.

Удобства

Развлечения