КУЌА “РОЗА“

КУЌА “РОЗА“

Описание

ул. Неретва бр.19,

Берово

Терзиска Роза

Тел. +389/33 471 644; 02/ 2 455 125; 070 950 320

 

На само 100 метри од центарот на градот на мирна и тивка улица се наогаат соби за сместување. На располагање се 7 легла, со заедничка кујна, дневен престој, купатило, телефон. Собите се наогаат на втор спрат . Куката располага со гаража и голем двор.

Удобства

Развлечения