КУЌА “ПОЛИ“

КУЌА “ПОЛИ“

Описание

Здравковска Татјана

тел. +389 71 351 480

Во близина на градскиот пазар и автобуската станица во Берово се наоѓа Куќа ПОЛИ која располага со шест легла на приземје. Ќуќата расплага со дневен простор со ТВ, заедничка доброопремена кујна, трпезарија и купатило. За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата, а во непосредна близина на куќата се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за вас и вашето семејство.

Удобства

Развлечения