КУЌА “БРАНКО“

КУЌА “БРАНКО“

Описание

Фурнаџиски Душко

Тел: +38971705846, +38971218655, +38933471336

Адреса на објектот: ул”Задарска” 1 Берово

 

E-Mail: furnagiski@yahoo.com

Куќа “Бранко” се наоѓа на само 150м од центарот на Берово во близина на автобуската станица и градскиот пазар. Располага со добро опремено купатило,три соби-секоја со ТВ и безжичен интернет, добро опремена кујна,и дворно место погодно за одмор и релаксација.

Удобства

Развлечения