КУЌА “БИСТРА“

КУЌА “БИСТРА“

Описание

ул. Маршал Тито бр.96

Берово

Арифовска Бистра

тел. +389 76 420 448 и +389 75 634 025

Во самиот центар на градот, наспроти црвката Рождество на Пресвета Богородица се наоѓа Куќа Бистра. Ќуќата расплага со две двокреветни и една соба со брачен кревет. Секоја соба има ТВ со кабелска програма, заедничка кујна, дневен простор и две купатила распоредени на приземје и прв спрат. Во непосредна близина на куќата се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за пријатен престој на вас и вашето семејство.

Удобства

Развлечения