Керемедчиева къща***

Керемедчиева къща***

Описание

Куќата Кремецчиева комбинира ренесансен стил и современа удобност во внатрешноста. Тоа е веднаш до централниот градски плоштад во Сандански.

Хотелска единица: 13 двокреветни соби и 1 апартман

Капацитети: игралиште, скара, чувано паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения