Златен Рожен***

Златен Рожен***

Описание

Бутик Хотел “Златен Ројен” се наоѓа во центарот на селото Рожен, во непосредна близина на Роженскиот манастир.

Хотелска единица: 12 двокреветни соби, 1 апартман;

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Таверна
Дегустационна сала

Удобства

Развлечения