Жасмин **

Жасмин **

Описание

Соби Јасмин се наоѓа во куќа во централниот дел на Сандански, околу 100 метри од градскиот плоштад.

Хотелска единица: 5 двокреветни соби и 2 апартмани

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi

Удобства

Развлечения