Динчова къща***

Динчова къща***

Описание

Хотелот Динчова Кашта се наоѓа во селото Рожен, во близина на манастирот Рожен.

Хотелски дел: 8 двокреветни соби, 8 трокреветни соби и 1 апартман;

Капацитети: скара, градина, просторен двор, паркинг, Wi-Fi;

Барови:.

Таверна
Винарија

Удобства

Развлечения