Вилно селище „Изгрева”

Вилно селище „Изгрева”

Описание

Хотелот “Изгрев” се наоѓа на 2 километри од градот Сандански. Се наоѓа на ридот меѓу вековните авиони и во подножјето на реката Гушевица. Тој нуди прекрасен поглед на Пирин. Празник селото е затворен комплекс со набљудување на отворено. Има 5 куќи за гости на две нивоа, кои се удобно опремени, секој со површина од 140 квадратни метри, погоден за семејство или компанија од 4 лица.

Капацитети: скара, парк релакс зона со игралиште, паркинг, Wi-Fi;

Удобства

Развлечения