ВИЛА “ЈОКА“

ВИЛА “ЈОКА“

Описание

Јован Миличински

тел: +389 75/542-273

e-mail: jovan.milicinski@gmail.com

 

Вила Јока е лоцирана во туристичката населба Абланица која е оддалечена  5 километри од Берово и истата располага со 6 легла за сместување со заедничка кујна. Вилата е опкружена со простран двор и оддалечена од градската бучава со што нуди одличен одмор и простор за рекреација.

Удобства

Развлечения