ВИЛА “ЧИЧАК“

ВИЛА “ЧИЧАК“

Описание

Чичаковски Kиро

Беровско езеро

тел. +389 75/309 367; +389 33/471 386

Затскриена во густата борова шума која што е карактеристична за пределите околу Беровско Езеро испреплетена со патеки кои ќе ви овозможат пријатни и долги прошетки, вилата нуди сместување за тринаесет лица. Пространоста на вилата и големата покриена тераса, ќе ви понудат удобно сместување и незаборавен одмор. Близината на езерото ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности.

Удобства

Развлечения