ВИЛА “ФИДАНСКИ“

ВИЛА “ФИДАНСКИ“

Описание

Горан Фидански

Моб: +38970762340

Тел: +38933448527

Facebook: Goran Fidanski

E-Mail: fidanskigoran@yahoo.com

 

На само седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро се наоѓа „Вила Фидански“ оваа вила нуди сместување за 15 лица. Пред вилата се простира езерото и прекрасната борова шума, може да уживате во свежиот воздух, а може и самите да приготвите храна на скара во дворот што претставува идеално место за пријатен одмор и рекреација.

Удобства

Развлечения