ВИЛА “МАРИЈА“

ВИЛА “МАРИЈА“

Описание

Пипонски Благој

Беровско езеро

тел. +389 70/836 661

 

Лоцирана во областа Фета во непосредна близина на Беровското Езеро. Во склоп на вилата се наоѓа фарма за производство на млеко и млечни производи. Вилата располага со осум легла сместени на вториот спрат, со заедничка кујна, бања и тераса. Околната шума и чистиот воздух ви овозможуваат пријатни и незаборавни прошетки.

Удобства

Развлечения