ВИЛА “ЛИНА 2“

ВИЛА “ЛИНА 2“

Описание

Ајтовски Зоран

Беровско езеро

тел. +389 70 829 376 ; +389 71 373 255; +389 71 313 518

На само седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро оваа вила нуди сместување за 10 лица. Пред вилата се простира езерото и прекрасната борова шума што претставува прекрасен поглед. Оваа модерно опремена вила е со камин, мини бар, кујна, тв, летна кујна со фурна. Пространиот двор, терасата и чистиот воздух ви озможуваат пријатен одмор и рекреација за Вас и Вашето семејство.

Удобства

Развлечения