ВИЛА “ЛИНА 1“

ВИЛА “ЛИНА 1“

Описание

Близнаковска Снежана

Беровско Езеро

тел. +389 71 297 471

+389 71 297 269

На само седум километри од Берово во близина на Беровско Езеро се наоѓа модерно опремена вила која нуди сместување за 8 лица. Вилата е опремена со дневен простор, кујна, телевизор,бања. Пред самата вила се простира прекрасен двор со летниковец, фурна, скара и голема тераса која ќе ви овозможи пријатни и незаборавни моменти.

Удобства

 • Храна и пијалок
  • Снек бар
  • Ресторан (вклучена)
  • Појадок во собата
  • Минибар
  • Ресторан

Развлечения