ВИЛА “КЛЕПАЛО“

ВИЛА “КЛЕПАЛО“

Описание

Бошнаковски Горан
Моб: +38970766754
Моб: +38970447000
Моб: +38975497831
E-Mail: bilelove2009@hotmail.com
На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин Клепало скриена во ладовините на густа борова и букова шума се наоѓа вила Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, сопствени бањи,ТВ, сателитска, парно и соларна енергија. Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 лица кој ви овозможува приготвување на локални специјалитети ,свежа пастрмка и крап од сопствениот рибник и секаков вид на храна по ваша желба. Истотака има и повеќе заеднички кујни за самостојна исхрана. Простран двор со паркинг простор, летниковец, базент, рибник, фурна, скара и спортски терен е погоден за фамилијарен престој, одмор, спорт и рекреација.

Удобства

Развлечения