ВИЛА “ИЛИНДЕН“

ВИЛА “ИЛИНДЕН“

Описание

Пашоски Наум

Беровско Езеро

тел. +389/33/470 141

+389/70/802 439

На само 7 км од Берово во близина на Беровско Езеро се наоѓа вила Илинден која нуди сместување за десет лица. Вилата е опремена со дневен простор, кујна, телевизор, бања. Од вилата имате поглед на езерото, а пред неа се наоѓа прекрасен двор кој ќе Ви овозможи пријатен престој и уживање во чистиот планински воздух.

Удобства

Развлечения