ВИЛА “ИВАН“

ВИЛА “ИВАН“

Описание

Чамовски Јордан

Беровско езеро

Тел. +389 75/515 138

E-Mail: jordanivan2000@yahoo.com

Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско езеро. На шест километри од Берово се наоѓа вила Иван со прекрасен видиковец и поглед на Беровско Езеро. Вилата располага со капацитет од шест легла, две двокреветни соби и една спална (со тв). Како и бања и кујна со дневен простор. ТВ со сателитска, тераса и мал базен во дворот.

Самата близина на езерото Ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности кои ќе ви овозможат пријатен престој и уживање во свежиот планински воздух.

Удобства

Развлечения