ВИЛА “ДАМЈАН“

ВИЛА “ДАМЈАН“

Описание

Вила “ДАМЈАН“

 

Марјан Марковски

Моб: +38970 266 278 и +38975 404 278

Домашна Адреса: Ул „8“ Бр.74

E-Mail: mavit_dooel@yahoo.com

 

На седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро се наоѓа „Вила Дамјан“ оваа вила нуди сместување за 8 лица. Пред вилата се простира езерото и прекрасната борова шума каде може да уживате во свежиот воздух.

Удобства

Развлечения