ВИЛА “ГОЛЕМ ОДМОР“

ВИЛА “ГОЛЕМ ОДМОР“

Описание

Ангел Гриовски

Беровско Езеро

тел. +389/071 213 071

Вилата „Голем одмор“ е современо уреден простор кој нуди можност за одмор и рекреација на брегот на Беровско Езеро. Вилата располага со четири луксузно уредени двокреветни соби сместени на прв кат, со заедничка бања. На приземје има заедничкисовремено уреден простор за дневен престој со телевизор и ДВД, кујна и бања. Од пространата полу – отворена тераса се пружа прекрасен поглед на езерото и околната шума. Посетителите може да го користат дворот за уживање во околината, престој на чист воздух и рекреација, а има можност и самите да си подготват скара.

Удобства

Развлечения