ВИЛА “ВИОЛЕТА“

ВИЛА “ВИОЛЕТА“

Описание

Вила “Виолета“

Виолета Чичаковска

Беровско езеро

Тел. +389 70/369 256

email: ivan_log@live.com

Вилата во сопственост на Виолета Чичаковска е лоцирана во областа Фета, на Беровско Езеро. Има две соби со вкупно четири легла, заедничка кујна и купатило. На просторниот трем може да уживате во свежиот воздух, а може и самите да приготвите храна на скара во дворот, или да подготвите салата од свеж зеленчук кој сами ќе го скинете од пластеникот.Опкружена со прекрасно зеленило и шума, со поглед на Беровското Езеро оваа вила е идеално место за пријатен одмор и рекреација.

Удобства

Развлечения