ВИЛА “ВАКАНЕ“

ВИЛА “ВАКАНЕ“

Описание

Вакански Ангел

Беровско езеро

тел. +389 33/ 471 065; +389 70 /213 691

 

На само 6,5 километри од Берово со прекрасен поглед на Беровското Езеро се наога оваа прекрасна вила. На располагање се две двокреветни соби, две спални, заедничка кујна, дневен простор, бања сместени на прв и втор спрат. Самата близина на езерото ви овозможува спортски риболов и други планинско рекреативни активности.

Удобства

Развлечения