Вайс***

Вайс***

Описание

Вајс соби се наоѓаат во една куќа, сместена на тивка улица, на 200 метри од плоштадот Сандански.

Хотелски дел: 2 двокреветни соби и 3 студија

Карактеристики: паркинг, фризер и салон за убавина, Wi-Fi

Удобства

Развлечения