Болярски път**

Болярски път**

Описание

Куќа “Болярски пат” се наоѓа на 2 километри. од градот Сандански, кон селото Поленица.

Хотелска единица: 5 двокреветни соби, 2 трокреветни соби и 1 апартман

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Ресторан

Удобства

Развлечения