АПАРТМАН “ЛИЛЈАНА“

АПАРТМАН “ЛИЛЈАНА“

Описание

ул. Маршал Тито бр.96

Берово

Лилјана Никовска

тел. +389 77 565 117

e-mail: suzana.nikovska@yahoo.com

Во самиот центар на градот, наспроти  црвката  Рождество на Пресвета Богородица се наоѓа Апартман “ЛИЛЈАНА“.  Апартманот расплага со две соба од кои едната поседува два брачни кревети. Секоја соба има ТВ со кабелска програма, заедничка кујна, дневен простор и една заедничка бања. Распоредени се на приземје, а едната соба располага со тераса. Апартнанот се наоѓа во централното градско подрачје на плоштадот Димитар Беровски, а во непосредна близина се и сите позначајни објекти потребни за пријатен престој на вас и вашето семејство.

Удобства

Развлечения