АПАРТМАН “БИЛЈАНА“

АПАРТМАН “БИЛЈАНА“

Описание

Билјана Рабаџиска

ул „Кирил и Методи“ бр 6 кај манастирот Св Архангел Михаил

Тел. +389 75/206 778 , +389 33/471 879

e-mail: bibir@mail.com.mk

Во непосредна близина на х.Манастир и манастирскиот комплекс Св.Архангел Михаил се наоѓа прекрасен луксузно опремен апартман во сопственост на Билјана Рабаџиска. Апартманот нуди сместување за вкупно 7 лица, во една двокреветна, една трокреветна и соба за дневен престој, со заедничка луксузно опремена кујна, купатило, ТВ во секоја соба, со сателитска програма. Во договор со сопственикот, може да нарачате локални специјалитети кои ќе би бидат подготвени како вкусен оброк. Во прекрасното опкружување и близината на манастирот, овој апартман нуди можност за прекрасен одмор и релаксација.

Удобства

Развлечения