АПАРТМАН “АНИКА“

АПАРТМАН “АНИКА“

Описание

Данче Пипонска

ул. 29-ти Ноември Берово

тел.070/354-063

skype: katerina.piponska

 

Апартманот Аника е сместен на 100 метри од центарот на Берово и истиот нуси сместување на 4 лица во 2 двокреветни соби опремени со телевизори со кабловска. Апартманот е со опремена кујна, ВЦ, посебен влез и можност за користење на дворното место.

Удобства

Развлечения