Амброзия**

Амброзия**

Описание

Амброзија соби се наоѓа во идеален центар на Сандански, веднаш над градскиот плоштад.

Хотелски дел: 3 двокреветни соби, 3 трокреветни соби и 3 апартмани

Карактеристики: Wi-Fi

Удобства

 • Бања
  • Облекување наметки
  • Тоалет
  • Тоалети
  • Фен
  • Туш

Развлечения