Tour De Sandanski

Информација

  • Средна
  • Неограничен број на учесници

Опис

Организаторите: СТЕВЕНС и Олимпискиот шампион Олаф Лудвиг, со поддршка на Парк Хотел Пирин, синџир на хотели Шарлопов

Идеја: еднонеделен одмор во Сандански, фитнес, велнес и истражување на природата и луѓето во регионот.

Опис: Дневни посети на две групи – напредни (со водечки професионален Мајкл ШИФНЕР, 40 км дневно) и професионалци (предводени од Олаф Лудвиг, 80 км дневно). Организаторите обезбедуваат професионални велосипеди за ASPIN.

Пруги:

– Местополовите на Сандански, термални извори (35 км)

– Тур Грција (75 км) и Македонија (110 км)

– Манастир Рила (100 км) и Тур Банско (голф комплекс и скијачки патеки) (85 км)

– Пирин планина турнеја (15 км)

– Рожен и Мелник Турс (70 км)

Кога: септември и мај

Веб-страница: www.tour-de-sandanski.de