Соло

Информација

 • Акција
 • USA 2018
 • без ограничувања
 • 90 минути
 • 8 лв.

Опис

 • Се искачи на Милениумскиот сокол и оди на пат
  во далечна галаксија со Соло: Приказна од Војна на ѕвездите
  – сосема нова авантура за најомилениот арамија во галаксијата.
  Преку серија смели подвизи во мрачниот и опасен криминален свет,
  Кан Соло го запозна својот иден помошник пилот – моќната Чубака,
  и се соочува со познатиот коцкар Лендо Калисијан во авантура,
  кој ќе го постави курсот за еден од најтипичните херои на сагата на Војна на ѕвездите.