Тролей

Информација

 • Средна
 • 2
 • 12 - 55
 • 10 секунди
 • 2 лв/ на човек

Опис

 • Количката е испружена метална јаже 100 метри над реката Струма.
  Учесниците се опремени со седиште, ремени и шлемови.
  Појдовната точка е околу 15 метри над реката и го направивте првиот чекор, нема да се вратите назад.
  Капката е полна со адреналин, нејзиното времетраење е околу 10 секунди.
  Минимален број на учесници: 2 лица