ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ

Информација

  • 5
  • 12 - 18
  • 1 час и 30 минути
  • 8 лева

Опис

Невиден филмски искуства кои траат десет години

и опфаќајќи го целокупниот филмски универзум на Марвел,

ќе го добие својот крај во спектакуларна и масовна смртоносна битка во Одмаздници:

Војна без крај. Одмаздници и нивните суперхерој сојузници

мора да биде подготвен да жртвува сè што поседува,

да се запре еднаш и за сите семоќни Танос,

пред да го заврши својот план за уништување на универзумот.