1001 насмевки за нашите деца

Информација

  • Лесна
  • Деца
  • 1 час и 30 минути

Опис

ДЕТСКИ тематските партии

Рецепт за весело детско забава на партијата агенција “Еј Џи Лорна”: килограм деца, неколку грама родители, чаша смешни ликови и неколку заграби насмевки.

Бебе партија

Весело забава со вашите пријатели на децата – животните.

Соодветно за: деца од 1 до 3 год.

балонот партија

Секоја почитува сама себе лак би завидувал на цветната феерия од чукнат балони на вашата партија.

Соодветно за: деца од 4 до 12 години.

Олимписките трката

Олимписко забава за победници. (Обезбедени е соодветна облека за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 6 до 12 год.

желка нинџа

На твоето забава во Микеланџело стана. (Одговараат нинџа за роденденката)

Соодветно за: деца од 5 до 7 год.

Дракула

Со Дракула дојди на голема веселба. (Одговараат Дракула за роденденката)

Соодветно за: деца од 5 до 12 год.

Принцот

А кој вели дека принцови има само во приказните? Дојдете и уживајте – Учествуваат во дуел со принцот Хенри, бидете победник во коњски трки. А зошто не и да освоите срцето на повеќето преубавата принцеза. (Одговараат Принц за роденденката и додатоци за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 5 до 12 год.

Зоро

Со шпага Зоро напиши, а потоа ти се расположи. И за еден куп игри се приготви !!! (Одговараат Зоро за роденденката)

Соодветно за: деца од 7 до 10 год.

ЯГОДКА

Децата ќе се забавуваат со Добрата самовила во волшебниот свет на бајките. (Одговараат Ягодка за рожденичката и додатоци за сите деца.)

Соодветно за: деца од 3 до 5 год.

принцезата

Која принцеза сакаш да бидеш? – Снежана (костум – 4-6 год.), Пинк принцезата (костум – 4-6 и 10-12 год.) Или Нежната принцеза (костум – 8-10 год.). (Галантерија за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 1 до 12 год.

кралицата

Што ли е да си кралица за еден ден? (Одговараат Кралица – 8-10 год. И додатоци за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 4 до 12 години.

хавајски партија

Време е да провериме како се справуваме со танцувањето. Можеме ли да чупим кокос со голи раце, само мајмуните Дали сакаат банани и многу други лудости за мали и големи. (Галантерија за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 5 до 12 год.

КЛОУНСКО партија

Пејте и танцуваат со веселиот кловн. (Одговараат кловн (110-130 см) за роденденката и додатоци за сите деца)

Соодветно за: деца од 1 до 10 год.

Со вокална група ЗВЪНЧЕ

Пејте и танцуваат со Мелодични ѕвончиња. (Многу танци со караоке изведби)

Соодветно за: деца од 5 до 10 год.

Пиратите од Карибите

Кој ли ќе отвори богатство? (Одговараат Pirate да за роденденката и додатоци за сите деца гости.)

Соодветно за: деца од 7 до 12 год.

Партијата МИНИ И мики маус

Соодветно за: деца од 2 до 6 год.

Партијата Пипи Долгиот ЧОРАПЧЕ

Соодветно за: деца од 4 до 6 год.

Траење на сите забави: 120 мин.

Цената вклучува: аниматор, изнајмување сала, додатоци за игрите, тематска декорација, цртање на лице, озвучување, лизгање и сечење на торта, покани, признание и подарок изненадување за роденденката, супозиторија за торта, користење на атракциони во центар Алора.

Крштевки И ПРОЩЪПУЛКА

Православниот ритуал крштевки се врши од свештеник кој миропомазва крштавам, како прави мали крстови на челото, градите и рацете со осветен елеј. Така се осветуваат умот, чувствата и неговата волја. Потоа кръщаемият се потопува три пати во купе со света вода во името на Отецот, Синот и Светиот Дух, како се очистува од прародителскиот грев.

Организирање на ритуалот: Средба и консултација во врска со обврските на родителите и кума, избор на детали за крштевката – погача, свеќи, покани, подароци, декор и декорација, кетеринг, торта и др, координација на црковната церемонија.

РАБОТИЛНИЧКА вешти РАЦЕ

Применета активности со професионални материјали за мали уметници.

Откријте задоволство сами да изработите нешто различно и посебно.

Цртеж врз текстил, керамика и стакло.

Запознајте се со салфетната техника и декупажа.

Видете предлозите ни за декорација на предмети, садови и ентериер.

услови:

– За деца над 5 год. Возраст

– Активности се со времетраење 1 час и 30 мин.

– Се одржуваат секоја сабота, за преостанатото денови од неделата – со претходна нарачка

– Во цената се вклучени консумативи

Кај нас вашите деца ќе ги развијат своите способности и вештини, додека се забавувате.