Уметничко студио за возрасни

Информација

  • Лесна

Опис

Откријте го уметникот!
Направете го твојот сон!
Научете како да сликате!

Клубот за креативен развој на Edelweiss ви нуди:

– Сликање со нафтени и акрилни бои;
– Цртање свила;
– цртеж стакло, дрво и керамика;
– Витрини Тифани;
– Decoupage;
– Моделирање на свилени алишта;
– Иконографија.

Предавачите се руски уметници со богато искуство и меѓународно признание, изразени во организирање и учество на бројни изложби и аукции во светските културни престолнини.

Тел: 0877 278 130