Стани лозар

Информација

  • Лесна

Опис

Ако сме Ви “грабнал” за каузата на виното следува вториот чекор – “посвојување на лозје”. Посвоени определен од Вас број и сорта лози од низа на винарска визба “Вила Мелник”, за што ќе добие сертификат, а лозите Вашето име. Правни не сте нивни сопственици, а ги добивате за еден вегетационен циклус (1 година) како имате можност да вршите сите потребни активности кои претходат правење на едно вино. Во својство на “усвојувањето” вратите на винарската визба се широко отворени за вас во текот на целата година, за да ја посетите со семејството и пријателите. Ќе уживате во вашето време и ќе ја промените атмосферата во канцеларијата со средба со природата и луѓето од земјоделството. Ќе научите нови и корисни работи и сега ќе ви се погледне со други очи на виното во стаклото.