Пијано бар „Faces”

Информација

  • Лесна

Опис

Се наоѓа во хотелот со пет ѕвездички “Пирин”

Понуди:

Рафинирана атмосфера
Избрани пијалоци
Избрана музика
Караоке партија
Руска вечер
Роденденска забава
Коктел забава
Ел. mail: marketing@parkhotelpirin.com

Mob: 0894 399429